Et hit -opskrift på rabarberkage

Mere kage -opskrift på jordbær cheesecake

Jeg elsker jo at bage og lave kager, finder enhver lejlighed til det.
Til min fødselsdag i sidste weekend havde jeg inviteret familien til brunch. Så efter diverse ting som hører en brunch til afsluttede vi med to kager. En lagkage med rabarber og kokos og så den famøse cheesecake, mums, jeg tror jeg er blevet fan af cheesecakes.

Opskriften fandt jeg hos den super dygtige madblogger cute carbs

Opskriften finder i her

Jeg skal helt klart igang med at bage/lave flere af sådanne kager i fremtiden.

IMG_3685.JPG

IMG_3684.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et hit -opskrift på rabarberkage