Ideer til fødselsdagskager

Jeg hopper med på bølgen…..

….. og skriver om de klovne der skræmmer folk.

Nu er de, hvis rygterne taler sandt, også set i Ringsted, hvor jeg bor. Og selvfølgelig er de set i det område hvor vi bor.

I starten havde jeg det lidt sådan at jeg tror sgu ikke en gang at jeg vil være bange hvis jeg møder en. Tror jeg vil grine og tage et billede. Men synes min holdning er ved at ændre sig. Når det bliver mørkt får vi aldrig trukket gardinet for. Tænker hvad hvis der pludselig står en klovn og kigger ind ?? eller står på gaden og kigger ind på os

Forleden var jeg til møde på mit job. Tager 5 min at gå hjem, altså hvis man skyder genvej. Og det gør jeg jo #dovenskabenlængeleve ? Men for at skyde genvej skal man lige igennem et mørkt område. Var lidt sådan skal -skal ikke. Men jeg gjorde det. Der er en masse der er ved at blive ryddet af buske/træer, så ret smattet område. Man kan vælge at gå venstre om eller højre om. Da jeg nåede til hvor vejen skilte sig, er jeg HELT sikker på at jeg hørte en der stod i mørket. Kunne høre vejrtrækningen. Sådan en tung creepy vejrtrækning.   Jeg var hunderæd. Skyndte mig at gå forbi. Jeg ved jo ikke med sikkerhed om det var en klovn. Men måske jeg tager den ” sikre” vej på mandag når jeg igen skal til møde.

Jeg er nået dertil nu hvor jeg overvejer kraftigt at købe en lille deospray som jeg kan putte i lommen. Man må vel gerne yde bare lidt selvforsvar hvis man møder en skræmmende klovn.

Generelt jo ældre jeg bliver jo mere bange er jeg faktisk for at gå om aftenen alene. Synes bare der sker så mange dumme ubehagelige ting. Gjorde der jo ikke i “gamle dage ” i hvert fald ikke noget jeg bekymrede mig om.

De der klovne gør vist heller ikke noget godt for cirkuslivet ? Da ingen børn (voksne) der snart tør se en forestilling.

Nok om klovne…… ?

Håber  på at få startet en give away op meget meget snart ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ideer til fødselsdagskager