#knækcancer

20 spørgsmål til professoren….

Den sidste film jeg så : “Player” med Casper Christensen og Rasmus Bjerg ( ved godt det er en gammel sag, men vi er ikke så hurtige herhjemme )  

Hvad har jeg på i øjeblikket : jeans fra Junarose ( yndlingsjeans derfra), T-shirt fra hm, og cardigan fra hm.

Yndlingssang pt. : den sang der gør mig i godt humør er helt sikkert ” I’m an Albatraoz” med AronChupa, lyt her , kan ikke lade være med at danse med. 

Det sidste jeg har spist : burger fra Burger King, kommer der meget meget sjældent. Men lige idag faldt valget på det. ?
Yndlingsmakeup: jer der kender mig godt, ved at jeg er til det naturlige look, lig med jeg interesserer mig slet slet ikke for makeup. Men min yndlings mascara er den fra Nilens jord.

Hvis jeg vandt i lotto: ville jeg købe et kæmpe lækkert hus, og en ny garderobe. 

Hvorfor hedder bloggen csnabela: da jeg startede min blog skulle jeg finde på et eller andet navn. Det faldt på csnabela ( c@) c for Christina som jeg hedder. Og så et @. Aner ikke hvorfor. ??
Hvorfor jeg startede bloggen: startede egentlig med at blogge for lang tid siden. Tror det kom sig af at min lille søster også startede med at blogge og så ville jeg også prøve det af. Det er en meget god måde at få luftet en masse tanker. Jeg havde ( har) en lille drøm om at blive mere kendt som blogger. Men aner ikke hvad det kræver at slå ordentlig igennem. Svært at få læsere. 
Drømmejob: mit drømmejob er at få min egen butik/netshop, hvor jeg sælger lækre ting til hjemmet eller lækkert tøj. Måske det sker en dag ( hvis jeg vinder i lotto, så udover hus, tøj skal jeg bruge lottopenge på at starte noget fint op. )
Mad jeg ikke kan fordrage : er egentlig ikke så kræsen, men er jo ikke altspisende. Men svært hvilket mad jeg ikke kan fordrage. 
Den ideele date for mig: den ideele date med min mand må være en tur på en hyggelig restaurant efterfulgt af overnatning på lækkert hotel. Men faktisk nyder jeg også bare at være alene med min mand hjemme, hvor vi putter i sofaen til en god film. Bare det at vi har tid sammen, bare ham og mig, det sætter jeg stor pris på. 
Jeg føler mig mest lykkelig : når jeg er sammen med min mand og datter og vi bare hygger og har tid til hinanden og er nærværende. Jeg bliver også lykkelig, når jeg er sammen med min mor og søskende , og vi griner og hygger ligesom i ” gamle dage” , da vi alle tre boede hjemme. ??
Det bedste life Advice fra mig : lev i nuet! Jeg prøver at efterleve det selv også. Men man ser hele tiden frem Til noget. Men hvad er det man ser frem til? Stop op og nyd det vi har lige nu! ???
Hvis jeg styrede verden: ville jeg sørge for at al krig og terror stoppede. Jeg ville kurere kræft og alle andre dumme sygdomme. Og så ville jeg sørge for at man slet ikke skulle arbejde ret meget. Vi skulle bare alle have det godt. Ha ha jeg er naiv, i know. 
Hvor ser jeg mig selv om 5 år: jeg tænker at jeg stadig arbejder på mit nuværende arbejde ( medmindre jeg vinder i lotto) , måske jeg arbejder et andet sted, hvis det stadig bliver ved med at være et turbulent sted at være, det er vist et andet blogindlæg. Men synes det er svært at sige, hvor man er om 5 år. For ingen ved hvad tiden bringer. Tager en dag af gangen. ?
Yndlingsord for tiden : ved ikke om det er mit yndlingsord, men kommer tit til at sige ” oh my god” og “serious”
En af mine gode kvaliteter: må være mit rolige væsen. ?
En af mine dårlige kvaliteter: kommer tit til at tage sorgerne på forskud og stresse vildt over det. 
Når jeg er 70 år: er jeg rask og lykkelig sammen med min familie. 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#knækcancer