Så er jeg igang (tror jeg)

Så er jeg igang (tror jeg)

Jeg har længe leget med tanken om at prøve at blogge. Jeg har glædet mig til at komme igang, men det var da meget mere teknisk end jeg troede. Jeg tænkte at man bare lige oprettede en side og så var man klar, hvem skulle have troet man skulle kende ord som widgets og alt muligt andet som jeg ikke kan huske.

Min interesse for blog er kommet i de sidste måneder. Jeg er begyndt at bruge instagram rigtig meget, og igennem der er jeg begyndt at følge en masse andre instagram-brugere og diverse meget kreative bloggere.

Igår kiggede jeg lige på hvilke blogs jeg følger, og selvfølgelig omhandlede de fleste af dem mad. Jeg elsker mad, og elsker ny inspiration. Så det er også det jeg tænker at en stor del af min blog kommer til at handle om, så håber I elsker mad lige så meget som mig:)

Jeg tager også rigtigt mange billeder, af alt og alle, alt kan blive lagt op på instagram (sys jeg), og bruger det meget. Jeg har bare desværre ikke så mange følgere på instagram, jeg ville lige prøve at linke til min instagram her, men det drillede selvfølgelig, intet med it er ligetil, øv.

De bloggere jeg følger finder allesammen så mange smukke ting, det kan være pynteting, vaser etc, og jeg har fået smag for det, hvis bare den forbandede pædagogløn bare var lidt højere. Så jeg drømmer lidt om det hele og håber at finde nogen gode tilbud en gang imellem.

Nåh det var en lang første blog, jeg håber jeg kommer sådan rigtig igang og håber på at få en masse der vil læse min blog:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så er jeg igang (tror jeg)