Hvem stiller på uret....

Flyv fugl flyv!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/6657269/?claim=qh4c6p3fd52″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeg kan rigtigt godt lide fuglefløjt og fugle. Det kan min søde (dræber)kat åbenbart også. Min mandag eftermiddag blev da ikke helt som forventet. Jeg var igang med diverse huslige pligter, da jeg pludselig hører tumult og ser katten komme løbende i fuld fart. Jeg når lige at høre lyden af desperate fjer! Jeg får hurtigt kaldt datter ud i sikkerhed hos mig i bryggerset, og der stod vi så. Vores kat på jagt efter fuglen, op i vinduet, hen over borde og op i det nyvaskede tøj. Damn hvad skulle vi gøre??? Jeg er så bange for at se dyr der æder/dræber hinanden. Jeg kan end ikke se dyreprogrammer hvor løven guffer en sød lille antilope. Ved godt det er naturen, men alligevel. Det er så synd for de stakkels dyr! Det endte med vi ringede til min mand, og så var det ellers bare at vente og liste rundt om huset, og få et overblik over hvor slemt det stod til. Kunne i hvert fald se at fuglen var død:( Så vi kunne opholde os i gang og værelser og haven. Hvad skulle jeg dog gøre uden sådan en modig mand;) Min datter var også rigtig sød, nok mig der var mest bange ha ha. Hun sagde: ” Bare rolig mor, jeg skal nok passe på dig, bare vi er sammen.”, se det er da kærlighed. Så nu har vi aftalt, at havedøren skal ikke stå åben når datter og jeg er her alene. Se det var et meget STORT traume.

Altså måske er jeg ramt af uheld i 7 år nu. Jeg smadrede et spejl i fredags, lige ned over min storetå. Så jeg har humpet rundt siden i fredags, og håber at det der overtro ikke betyder så meget. Samme dag var der en taxa der bakkede op i min mand, så det var da en “god” start på weekenden. Og så lige det der fugle-uheld, så nu gider jeg ikke mere uheld pt:)

Der er jo også det der lockout der stadig fylder meget. Vi hænger i med hjælp fra familien, godt vi har dem<3

Ellers går dagene bare, dog synes jeg at jeg virkelig formåede at blive i nuet i weekenden, og nyde tiden med min familie. Herhjemme har vi altid gang i små(store) projekter. Lige pt. står den på bygning af kaninbur/gård og så er der også et legetårn der skal samles. Der er også en have der trænger til et frisk pust, så er der lige en masse træværk der også skal males og så lige en gang, der er i gang med lidt forvandling, så ja travle husejere, måske vi skulle til at lave prioteringslister og så tage en ting af gangen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvem stiller på uret....