Ebay, ja tak

Hvem stiller på uret….

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/6657269/?claim=qh4c6p3fd52″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeg har haft en skøn skøn weekend, men hvem pokker stiller på uret. Tiden flyver jo afsted. Jeg lagde særlig mærke til det søndag, pludselig var klokken 13.45…. så var den 17.05 …. og så pludselig var det sengetid. Man siger man skal være i nuet, men er da virkelig svært når man ikke kan følge med tiden!

Fredag modtog jeg endelig mine længe ventede fine ting fra Ebay. De var pakket så fint ind, og skulle prøves på med det samme.

IMG_7597IMG_7596IMG_7594

Lidt små billeder, ved det godt, men det her billede show driller lidt meget, så nu blir det gjort på den hurtige måde.

Lidt reklame:http://www.etsy.com/shop/morticias

Lørdag var vi til fødselsdag hos min mor. Super hyggeligt. MIn mor havde lavet to lækre kager med inspiration fra Mette Blomsterberg:

IMG_7602IMG_7601

Mine søstre og jeg har også en tradition med at vi lige skal ud og luftes lidt. Denne gang gik turen til vores gamle skole med mand og børn. Det var bestemt en tur down memory lane, jeg havde sådan en lyst til at komme ind på min gamle skole, og havde lyst til at vise datter hvor jeg havde klasselokale. Kunne ligesom fornemme stemningen fra jeg gik i skole, ikke fordi jeg var særlig glad for det, men kunne da godt savne lidt at løbe op og ned af gangene og hænge ud med veninder i klassen:) Legepladsen på skolen var til stor glæde for børn (og voksne!). Hjemme i min mors have blev der da også lige genopfrisket lege som kroneskjul/dåseskjul, se det er lege man aldrig bliver for gamle til. Elsker at vores børn nu har den alder hvor de kan være med til det også.  Så det var bare en dejlig lørdag med hyggeligt samvær med familien.

Søndag stod på oprydning/tøjvask/afslapning/hygge. Jeg kan jo heller ikke lade være med at lige at bage en kage eller lave is. Denne gang blev der lavet chokoorangeis, opskriften er taget herfra: http://twin-food.blogspot.dk/2012/08/meget-god-vanilieis.html, jeg har bare selv tilført lidt ekstra til opskriften, såsom kakaomælk istedet for mælk og så choko-orange chokolade.

IMG_7617

Så alt i alt en dejlig weekend, men jeg vil gerne bede om at få stoppet tiden lidt næste weekend, så jeg kan prøve at følge med tiden og være i nuet med min familie:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay, ja tak