Her var stille....

hvad nyt?

Jeg synes at tiden går med alt og intet.

Jeg er startet op på job igen efter det store tab af min far. Har egentlig været dejligt at komme igang igen med en hverdag.

Jeg bruger jo instagram rigtig meget til at dokumentere min hverdag/ liv ( jeg er vel pædagog;)). Så følg mig på instagram: clehnemann kalder jeg mig.

IMG_8231

Tiden er gået med masser af hygge med Mand og Datter. Vi nyder hvert et øjeblik, vi har sammen ( kun afbrudt af en præ- teenager). Vi har grillet og har stadig gang i en masse små(store) projekter. Vi har søgt meget ud til Haraldsted sø, vi har nok forskellige ideer omkring hvorfor vi vil derud. Jeg tager primært derud fordi der er stille….. jeg elsker at sidde og kigge ud over søen og bare tænke, tænke på alt det der er sket, tænke på alt det der skal ske.

Mit yndlingssted over alle yndlingssteder er Rødvig, der var vi så heldige at være i lørdags, til årets børnebørnsdag. Det var så hyggeligt og vejret var skønt. Det er også der vi skal være en uge til sommer, glæder os allerede. Sommerhuset ligger to min fra stranden, skal lige siges at stranden har det hvideste sand, der er også en hyggelig havn med en lækker lille fiskerestaurant. Det er et super hyggeligt sommerhus som min mands mormor har været med til at bygge med hendes mand, så der er også så meget historie/fortid i det, så bare det bedste sted at være. http://da.wikipedia.org/wiki/R%C3%B8dvig

IMG_8209 

smukt med smukt på synes jeg:)

Nu er det også snart tid til at vores store pige bliver 7 år. Vi er igang med at planlægge fødselsdag for familien og for pigerne i klassen. Tænk som tiden går….. og snart har vores store pige sidste skoledag, hvor blev det skoleår lige af, har det stadig som om hun lige er startet, jeg synes stadig det hele er nyt, og kender stadig ikke alle forældrene, men nu skal vi snart til afslutningsfest, så måske jeg lærer at kende flere der, bedre sent end aldrig ikke. Så skal hun i 1.b, da helt crazy.

Nåh men som sagt dagene går med alt og intet, det kender i måske……..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Her var stille....