hvad nyt?

Travlt kan man vel godt kalde det….???

Hold da op jeg synes at de sidste par uger har der været nok at se til. Gode ting at se til og så de mere tvungne ting at se til. Vores datter har haft fødselsdag, 7 år blev prinsessen. Og det er da lige blevet fejret hele 3 gange. Vi startede lørdag den 8 juni med at holde fødselsdag for familien, super hyggeligt og godt vejr, så vi kunne sidde ude på vores dejlige terrasse. Der var fine boller, lækre kager og en god stemning, så det var en dejlig dag, en af dem man bare har brug for.

IMG_8355

Så på selve dagen havde datter fået lovet til at vælge hvad vi skulle lave, dog skulle hun lige i skole først. Hun havde først valgt at vi skulle i zoo, det blev så lavet om til Køge legeland, som så blev lavet om til Bonbonland. Det var en skøn skøn dag, fantastisk vejr, ingen kø ved forlystelserne. Så helt perfekt, og vi hyggede os allesammen. Til aftensmad havde hun så valgt McD. Det var da et flop. Hun skulle have happy meal, men da min mand kommer hjem med det, så er der ingen nuggets i, hmmmmm……. men det blir løst på en god måde, kundeservice det er der da. Så vi får afvide vi bare skal beholde de menuer vi har og så kan min mand hente en helt ny bestilling og så fik vi også lige tre isdesserter oveni, øhhh madspild hvad er det lige???

I lørdags havde vi så glæden af at holde pigefødselsdag, wauw, der var nok at se til! men alt i alt gik det hele fint, vi havde fået arrangeret en god fødselsdag og en sjov skattejagt, og så tog jeg da bare lige nogle af mine pædagogiske redskaber i brug.;)

Oveni alle de fødselsdage har der også lige været et fyraftensmøde og et pigeforældremøde. Denne her uge ser ikke mindre travl ud. Mandag til torsdag er jeg hver formiddag på sommerskole, det foregår på UCSJ i Trekroner, det er bare et flot sted, det er helt klart noget andet end Roskilde slagteriskole (Octavia) som jeg plejer at være på kursus. UCSJ er bygget i 2012, har de vildeste glaspartier og er bare gennemført. Oveni det er det nogen super spændende kurser, og når kursus er slut kl 12 så får man da også lige en kildevand og en sandwich to go, det er da super luksus. http://ucsj.dk/uddannelsessteder/campus-roskilde/

Udover kursus har jeg også lige været med til at afholde jobsamtaler, onsdag tager jeg lige et p møde og torsdag skal vi da også lige til afslutningsfest på datters skole, hmmmmm ja jeg sys egentlig jeg føler mig lidt ophængt pt:) men spændende ting og snart er det weekend, og meget snart ferie.

Så ja travlt kan man vel godt kalde det, eller har i hvert fald rigeligt at se til:)

P.s jeg ville gerne have haft mange flere billeder med i min blog, men ellers tjek min instagram “clehnemann”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

hvad nyt?