Lidt om livet - del 2

Lidt om livet -del 3

Vi havde hele weekenden til at gå og snakke/tænke/græde. Om mandagen skulle Thomas og jeg til Køge sygehus hvor vi håbede på at blive klogere.

Rigtig sød læge vi kom ind til. Hende kom vi til at se mere til i forbindelse med noget andet. Hun fortalte at det var spytkirtelkræft  Thomas har, meget sjælden form som oftest rammer ældre mænd(?!). På Køge sygehus har de ikke kompetence til den kræfttype så hun ville sende os videre til Riget. Puha Riget, så lyder det alvorligt. Og samtidig gav det en ro. For på Riget der må de da bestemt være dygtige. Og det har de faktisk været.

Den næste tid efter er lidt sløret.

Vi kommer ind på Riget om torsdagen. Har valgt at spørge Thomas mor om hun vil med, da det er rart at være flere. Vi får endnu en gang afvide at det er spytkirtelkræft, og så får vi afvide lidt om videre forløb. Men vi kan ikke få det endeligt afvide før de helt præcist ved hvad de er oppe imod. De vil have lave flere biopsier og en PET scanning. Stakkels Thomas. Det skal være i fuld narkose.

Jeg kan ikke huske det præcist. Men mener det er ugen efter han både får lavet scanning og biopsier.

Han kommer hjem samme dag, da han er vågnet op fra narkosen. 24 steder har de taget biopsier fra. Hals, mund og næse. Så IGEN er han virkelig medtaget ?

I hele det her forløb er der virkelig meget ventetid. Jeg ved godt at de arbejder jo så hurtigt de kan. Men ventetiden er til tider ret drænende psykisk. Men samtidig er vi også gode til at lave livet gå videre. Vores hverdag kørte jo videre. Victoria skulle stadig i skole og jeg skulle også på arbejde. Vi prøvede at være så meget sammen som muligt og prøvede virkelig at bevare glæden. Er sikker på at det er det der gør at man kommer nemmere igennem det hele.

 

En uge efter biopsierne er taget skal vi igen på Riget. Tidligt om morgenen bliver vi ringet op og får afvide at prøverne ikke er klar. ? så vi venter da bare lidt mere. Det bliver først ugen efter at vi kommer derind igen. Denne gang for at få at vide hvad der skal ske. Vi fik gode nyheder. Altså så gode som sådanne nyheder nu kan være. Kræfttypen var lavmalign og havde ikke spredt sig!!! Det var så god nyhed.

Thomas fik operationsdato den 3. Maj.

Så snart vi fik afvide at Thomas har kræft fik jeg hurtigt fat i en psykolog. Er jeg rigtig glad for jeg gjorde. Altså kom måske hos hende 2-3 gange. Men dejligt lige at tale med en prof.

Vi opsøgte også kræftens bekæmpelse ift. Victoria. Vi besøgte dem der ligger i Næstved. Super sød dame. Vi talte lidt om det hele. Og vi er altid velkomne der hvis det bliver nødvendigt.

Fortsættelse følger ….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt om livet - del 2