Give away

Argh.. Kom nu.

Den 13 september var vi på riget til formøde. På tand-mund-kæbe kirurgisk. Vi regnede med at få dato for næste operation ( genopbygning af Thomas’ kæbe/tænder) og vi regnede med at få svar på CT scanning der skulle vise om der var mere kræft tilbage.

Men som altid skruede vi igen vores forventninger ned, for er blevet skuffet så MANGE gange. Vi jokede med at de nok ikke var helt klar og at vi skulle vente.

Vi kommer derind, kommer ind næsten til tiden. Bliver mødt af en sød mand. Han snakker og fortæller lidt. Spørger om vi har fået svar på scanning…. Øhh nej den skulle vi have svar på idag ???  Han siger at de intet har modtaget fra Køge sygehus og at det videre forløb er rigtig svært at planlægge uden scanningen.  Øhhhh kan du ikke bare ringe til Køge og få svaret så?? Han forsøger at ringe , men kan ikke komme igennem hos dem. Han undersøger Thomas videre. Og fortæller lidt om operationen. Bliver helt klart en stor operation og det er godt med en god portion tålmodighed. Operationen starter tidligst i november.

Efter undersøgelsen ringer ham til Irene der har bestilt CT scanning og som Thomas går til kontrol hos. Hun vil prøve at opklare hvor scanningen er henne. Vi bliver bedt om at gå op på øre næse hals, og vente på Irene der lige nu er ved at operere. Vi venter ca. 15 min. Irene kommer og siger hun ikke kan få fat i Køge. Så vi kan lige så godt køre hjem.

 

Vi kører hjem. Skuffet. Føler det hele var spild af tid. Ingen svar. Ingen dato 🙁

 

Vi er lige kommet hjem da Thomas bliver ringet op af Irene. Hun har fået svar på scanningen. Uhhhhh lidt spændende. Svaret er godt. Al kræft er væk!!!! Så glad og lettet. Genopbygning- sæt igang ????

Igår den 19 september havde vi så tid på Køge sygehus. Skulle have svar på den knude Thomas fik fjernet 2 uger før. De ringer så igår formiddags. Prøverne er ikke klar. Kom nu altså!! Det er ikke andet end ventetid på ventetid. Nu får vi først svar den 29/9. Lidt længe til. Ville gerne lige have det sidste svar så vi forhåbentlig kan  ånde lettet op igen ????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Give away